Jäsenhuone|Työhuone

Seurakilpailulisenssi

4.4.2013

PoM:n huhtikuun kilpailujen ilmoittautumiset otetaan vain Kipan kautta. Hoida nyt lisenssiasiat kuntoon!

Avaamme seurakilpailujen kutsut vain Kipassa (linkki). Tästä johtuen tulee jokaisen ilmoittautuvan ratsastajan hankkia itselleen ILMAINEN seurakilpailulisenssi. Ilman sitä ei ilmoittautuminen onnistu. Samalla lisenssillä voit ilmoittautua kaikkien seurojen seurakilpailuihin, jos kutsu on auki Kipassa. Lisenssi on voimassa aina seuraavan vuoden helmikuuhun saakka. Jos aiot hankki tällä kaudella vielä aluekilpailulisenssin tai kansallisen kilpailulisenssin ÄLÄ lunasta seurakilpailulisenssiä! Jos näin kuitenkin teit, soita liittoon..

Lisenssin hankkiminen on helppoa, mutta se saattaa ruuhkista riippuen viedä muutaman päivän. Varmista ilmoittautumisen onnistuminen hankkimalla lisenssi ajoissa.

Lisenssin hankkimiseksi varmista seuraavat asiat:
- oletko maksanut ratsastajan ratsastusseuran jäsenmaksun täysimääräisenä ja oikealla viitenumerolla?
- oletko ilmoittanut jäsensihteerille ratsastajan HETUn ja toimivan sähköpostiosoitteen? Hetua tarvitaan ratsastajan luokittelemiseen oikeaan ikäkategoriaan ja sähköpostiin saat myöhemmin lisenssin ostoon tarvittavan salasanan.

Varmista nämä asiat ensin Saijalta! Jäsensihteeri Saija Nurmen yhteystiedot täällä. Kun nämä ovat kunnossa, mene SRL:n sivujen kautta SLU:n sporttikauppaan (suora linkki).

Lisätietoja täältä ja liiton ohje ostotapahtumaan tässä.


Hevosen vuosimaksua ei Kipaan tarvitse maksaa. Hevosen tulee kuitenkin löytyä Hippoksen rekisteristä tai sillä tulee olla SRL:n myöntämä kilpailunumero.