Jäsenhuone|Työhuone

Syyskokousterveiset

25.11.2013

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 23.11.2013 puheenjohtaja Kati Karlssonin johdolla.

Vuoden 2014 hallitukseen valittiin seuraavat jäsenet:

Kati Karlsson (pj.)
Jannika Lindén
Johanna Turunen
Rhonda Holst
Lotta Hällström
Heidi Forsblom
Anu Yli-Jaskari
Heidi Rouhiainen
Jorma Järvelä
Anu Kalliosaari (varajäsen)
Hanna Heikinheimo (varajäsen)

Seuran kiertopalkinnot jaettiin seuraaville ansioituneille jäsenille:

Vuoden senioripersoona: Anu Yli-Jaskari. Anu on jo vuosien ajan toiminut aktiivisesti PoM:n toiminnan edistämiseksi iloisella asenteella. Kiitämme Anua hänen iloisesta ja reippaasti toiminnasta!

Vuoden suorittaja: Vilma Lahti. Vilma on kaudella 2013 pokannut ponillaan Jorden niin SM-kilpailujen sijan 12, Ponicupin voiton, Ponicupin finaaliosakilpailun voiton ja ESRA:n henkilökohtaisen mestaruuden. Onnittelut hienosta menestyksestä!

Juniori tsemppari: Ava Hällström. Ava on kaudella 2013 kehittänyt itseään ratsastajana ja päässyt hienoon vauhtiin treenaamisessa ja kilpailemisessa. Onnittelut!

Horsemanship-palkinto: Ria Tuominen. Ria toimii esimerkillisesti harrastuksessaan hevosten kanssa. Hänen hevosten käsittelytaitonsa ovat ihailtavat ja hän kunnioittaa hevosia kaikessa toiminnassaan. Onnea!

Kauden 2014 toimintasuunnitelma on julkaistu seuran nettisivuilla. Jäsenmaksujen suuruudesta ei kokouksessa voitu päättää, koska SRL:n hallitus ei vielä ole tehnyt omaa päätöstään. Ilmoitamme tästä kunhan päätös on tehty. Kauden 2014 kilpailujen ajankohdat ilmoitetaan liiton Kipa-sivustolla loppuvuodesta.

Kiitos kaikesta ahkeruudesta jäsenillemme! Näillä eväillä jatkamme kohti ensi vuotta. Erityiskiitokset kaikille toimihenkilö- ja talkootöihin osallistuneille! Kiitos myös vanhoille hallituslaisille sekä kilpailutoimikunnalle!

Rauhallista loppuvuotta,
Hanna