Jäseneksi liittyminen

Porvoon Mustangin jäseneksi voit liittyä klikkaamalla ylläolevaa linkkiä, tai ilmoittamalla alla olevat tiedot jäsensihteerille sähköpostilla porvoonmustanginjasenet@gmail.com

Liittyessäsi sähköpostitse, tarvitsemme uudelta jäseneltä seuraavat tiedot:

Henkilötiedot: nimi, syntymäaika, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite.

Sportti-ID: Jos sellainen jo henkilöllä on. Henkilöllä on Sportti-ID, jos hän on aikaisemmin liittynyt minkä tahansa seuran jäseneksi. Sportti-ID on henkilökohtainen ja se löytyy SRL:n jäsenkortista.

Jäsenlaji: täysjäsen seniori, täysjäsen juniori, perheenjäsen seniori, perheenjäsen juniori tai kannatusjäsen.

  • Jäsenlaji määräytyy ensisijaisesti uuden jäsenen iän mukaan. Henkilö on juniori sen vuoden loppuun asti, kun hän täyttää 18 vuotta. Tätä vanhemmat ovat senioreita.
  • Henkilö voi liittyä seuraan täysjäsenenä tai perheenjäsenenä. Täysjäsenellä on perheenjäsentä kattavammat edut. Jotta henkilö voi liittyä perheenjäsen-statuksella, tulee samassa taloudessa olla entuudestaan vähintään yksi täysjäsen. Katso lisätietoja ja eri jäsenlajien erot täältä.
  • Jos henkilö haluaa ainoastaan tukea PoM:n toimintaa, hän voi liittyä kannatusjäseneksi
  • Kaikilta Porvoon Mustangin jäseniltä tarvitaan suostumus puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen käyttöön jäsenrekisterissä, jotta kilpailulisenssin tekeminen onnistuisi.

GDPR - Tietosuojaasetus tiedote


Liityttyäsi jäseneksi saat laskun postitse. Suomen Ratsastajainliitto ry laskuttaa jäsenmaksut jäseniltä seuralta saamiensa yhteystietojen perusteella. Maksa lasku käyttäen laskun täydellisiä viitetietoja. Jos laskun summa tai jäsenlaji on virheellinen, ota yhteyttä jäsensihteeri Saijaan ja pyydä uusi lasku. On tärkeää, että lasku kohdistuu oikein jotta jäsenedut, esimerkiksi vakuutus, ovat voimassa. Myöskään kilpailulisenssejä ei voida myöntää, jos jäsenmaksu ei ole oikein maksettu. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat, että vakuutuksesi on katkotta voimassa vuoden loppuun.

Halutessasi lopettaa jäsenyyden ole yhteydessä jäsensihteerimme sähköpostilla porvoonmustanginjasenet@gmail.com. 

Saija Nurmi-Harjun Hurja