Kilpailulisenssit

Yleistä

* Kilpailulupa on voimassa, kun maksu on päivittynyt KIPAan. 
* Maksuja ei päivitetä käsin.
* Ratsastaja ei voi vaihtaa edustamaansa seuraa kesken kauden, mikäli kilpailulupa on maksettu.
* Kipan tunnukset eivät tule erikseen sähköpostiin. Kirjautumisohje Kipan etusivulla kirjautumiskentän vieressä olevasta kysymysmerkistä.

Lisätietoja löydäy tämän linkin kautta

Ohjeet luvan hankkimiseen

Kilpailulupia voi hankkia 8.1. alkaen.

  • Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä pitää olla henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna. Tarvittaessa ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin.
  • Jäsenmaksu päivittyy rekisteriin maksetuksi muutamassa arkipäivässä. Tämän jälkeen pystyt ostamaan kilpailuluvan verkko-ostolla, mikäli seurasi on hyväksynyt lupien oston sitä kautta.
  • Osoite on https://ratsastus.lisenssikauppa.fi
  • Kirjautuminen tapahtuu henkilötunnuksella.
  • Järjestelmä tarkistaa, että jäsenmaksu on maksettu ja tarjoaa ostettavaksi vain sellaisia lupia, joihin jäsenlajisi oikeuttaa.
  • Lupa maksetaan heti verkkopankkitunnuksilla, tai voit pyytää maksulinkin sähköpostiisi.
  • Lupa tulee voimaan ja kirjautuminen Kipaan onnistuu maksua seuraavana päivänä. Siirrot jäsenrekisteristä Kipaan menevät öisin.

Kirjautuminen Kipaan

  • Käyttäjätunnus on jäsennumero.
  •  Salasana on ensimmäistä kertaa luvan hankkivalla neljä ensimmäistä kirjainta sukunimestä. Muilla salasana ei vaihdu edellisistä vuosista, mikäli jäsennumero ei ole vaihtunut (mahdollista seurojen vaihtajilla).
  • Uuden salasanan tilaaminen toimii vain niillä, joilla on ollut aiemmin lupa ja jotka ovat lisänneet sähköpostiosoitteensa Kipaan.

 Lisätietoja lisenssin hakemiseen löydät täältä.

Kilpailulisenssillä tarkoitetaan lisenssiä, jolla kilpailija todistaa laji- ja sääntötuntemuksensa sekä ratsastustaitonsa olevan riittävä osallistumaan II- tai III-tason kilpailuihin. Nykyisessä järjestelmässä kaikkiin este-, koulu-, kenttä- ja valjakkokilpailuihin ilmoittaudutaan KIPA-järjestelmän kautta, johon pääsee ilmoittautumaan vasta, kun lisenssi on kilpailijalle myönnetty (eli kilpailijalla on lisenssin numero) ja lisenssi on maksettu. Ratsastajan kilpailuluvan lisäksi tulee ratsulla olla maksettu vuosimaksu.

Lisenssin maksaminen

Lisenssi tulee maksaa vähintään kolme viikkoa ennen vuoden ensimmäisten kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista. Maksa lisenssilasku täysimääräisenä viitettä käyttäen. KIPA:n kautta voi ilmoittautua vasta, kun maksu on päivittynyt sinne.

Edellisen vuoden lisenssillä voi kilpailla 15.2. saakka.

Kilpailevilla jäsenillä tulee olla henkilötunnus rekisterissä. Tällä varmistetaan ranking-pisteiden jakautuminen oikeaan ikäkategoriaan sekä lisenssimaksun kohdistuminen KIPA:an.

Hyvä tietää.. 

Jäsennumero = kilpailulisenssin numero = Sportti-ID

Edellisen vuoden lisenssillä voi kilpailla 15.2. saakka.

Lisenssi tulee olla maksettuna 20.2. menessä, jotta saat SRL:n jäsenkorttiin merkinnän luvasta.

Laura Pelkonen ja Haiti Ypäjällä
Bea Vallgren ja Kwatar Van Orchids