Kilpailualue ja ajo-ohje

Kilpailualue

Kilpailukenttämme sijaitsee Porvoon länsipuolella, Kokonniemen urheilukeskuksen ja Porvoon Ratsutallin välittömässä läheisyydessä. Pysyvästi aidatun kentän koko on 55 m x 97 m sisältäen kentän toiseen päähän aidattavan verrytelyalueen. Kilpakenttä on hiekkapohjainen. Kilpailualue tarjoaa riittävät tilat sekä itse areenalle kuin myös verryttelyalueelle, parkkipaikalle ja katsojille. Kesällä 2017 kentällä tehtiin perusteellinen ja onnistunut pohjankunnostus.
Kokonniemen maauimala sijaitsee liikuntakeskuksen risteyksen tuntumassa ja sinne on maksuton sisäänpääsy. Porvoon keskustaan on kilpailupaikalta matkaa noin kaksi kilometriä.


Ajo-ohje 

Porvoon moottoritieltä (tie E18) käänny Porvoon läntisestä liittymästä numero 60 Porvoon suuntaan tielle numero 55 (myöhemmin tienumero 170). Aja suoraan eteenpäin 1,6 km ja käänny oikealle McDonaldsin ja ABC:n kohdalla olevasta liikennevaloristeyksestä Emäsalon ja Tolkkisten suuntaan. Siirry heti käännyttyäsi vasemmalle kaistalle ja jatka suoraan eteenpäin (tienumero 1543).

Käänny vasemmalle 900 m päässä Liikuntakeskus/Idrottscentrumin suuntaan. Aja suoraan eteenpäin liikuntahallien ohi Uddakseen ja käänny noin 600 m päässä heti viimeisen talon jälkeen opasteiden mukaan oikealle, kilpailualueelle. Pysäköinninopastus auttaa löytämään autoille pysäköintipaikat. Huomaa että liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi, ulosajo tapahtuu eri reittiä Porvoon Ratsutallin takaa.

Mäntsälän/Hyvinkään suunnasta tule Hyvinkää Porvoo-tietä numero 55 Porvoota kohti, aja suoraan moottoritien ali ja seuraa sitten ylläkerrottua ohjetta.

Navigaattorille annettava osoite on Lapinniementie 14, Porvoo
 

Sijaintikartta (Google Maps)

Jos sinulla on kysyttävää kilpailujen tai muiden tapahtumien järjestelyistä, ota yhteys kilpailujen johtajaan (nimi löytyy kilpailukutsusta).

Auta meitä kehittämään kilpailualuettamme ja toimintaamme kertomalla, mikä oli hyvää ja mitä voisimme parantaa. Otamme vastaan rakentavaa palautetta, risuja sekä ruusuja, ja vastaamme jokaiseen palautteseen henkilökohtaisesti. Ota yhteys kansliaan tai toimihenkilöihin ja kerro mielipiteesi. Jokainen palaute on toiminnan kehittämisen kannalta arvokas! 

Voit lähettää meille palautetta anonyymisti alla olevalla lomakkeella. Jos haluat palautteeseen vastauksen, liitäthän mukaan puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteen. HUOM: Älä anna lomakkeelle muita henkilötietojasi.

Tervetuloa Porvooseen kilpailemaan ja viihtymään!
Porvoon Mustangin kilpailutoimikunta

Uudistettu kenttä keväällä 2018. Kentälle mahtuu kaksi pitkää koulurataa ja iso verkka-alue.
Uudistettu kenttä syksyllä 2017. Kirahvi Cup.
Kilpailujen ajan paikalla palvelee hyvinvarusteltu buffa!
Parkkialueella riittää tilaa. (c)HH
Yläkerrassa tuomaritorni ja alakerrassa kanslia. (c)HH