Jäsenhuone|Työhuone

PoM:n kilpailut 2013

13.2.2013

KIPAssa on julkaistu PoM:n järjestämien kilpailujen päivämäärät. Kutsut julkaistaan lähempänä ajankohtia.

Tänä vuonna PoM järjestää seitsemät kilpailut! Kilpailuja käydään este- ja kouluratsastuksessa neljällä tasolla. Keväällä on kouluratsastuksen kilpailuharjoituksia PR-Tallilla. Huhtikuussa on kilpailuviikonloppu, jolloin kisataan molemissa lajeissa seuratasolla. Toukokuussa on aluekilpailut esteratsastukessa ja elokuun lopussa vielä kaksipäiväinen kouluviikonloppu, jolloin kilpaillaan ensin aluetasolla ja sitten kansallisissa luokissa. Syksy huipentuu seurakilpailuviikonloppuun, jolloin mittelöidään jälleen molemmissa lajeissa.

Tästä KIPAan.


Haemme kilpailuihin jälleen mukaan talkoolaisia ja toimihenkilöitä. Tarjolla on monenlaista toimenkuvaa: ennen kilpailupäivää, kilpailupäivän aikana sekä sen jälkeen, on siistiä sisätyötä ja mukavaa ulkotyötä, on raskaampia hommia ja on kevyitä puhteita, osa sopii aikuisille ja osa lapsille - loput lapsenmielisille. Kilpailut pyörivät ruokapalkalla.

Löydämme kaikille varmasti sopivan homman oman jaksamisen, aikataulun ja kokemuksen mukaan. Talkoolainen voi osallistua juuri niin moneen kilpailuun ja juuri niin monta tuntia kuin itse haluaa. Osa hommista edellyttää aikaisempaa kokemusta, mutta koulutamme mielellämme uusia henkilöitä!

Jos kiinnostuit talkoohommista ota yhteyttä vaikka lomakkeella tai laita sähköpostia Hannalle. Lisätietoa saat täältä.

PS. Muistathan, että kaudella 2013 kilpailuavustus on sidottu toimihenkilöhommiin..