Jäsenhuone|Työhuone

Kilpailuavustus

Kilpailuavustus on seuran rahallinen tuki, jolla tuetaan Porvoon Mustangin jäsenten kilparatsastusta. Kilpailuavustuksen suuruus määräytyy tehtyjen kilpailusuoritusten lukumäärän, saatujen sijoitusten ja kilpailujen tason mukaan. Porvoon Mustangin kilpailuavustusta voivat anoa kaikki seuran täysjäsenet.

Ratsastajan kilpailuavustus määräytyy alla olevan taulukon mukaisesti ja maksetaan vuoden loppuun mennessä. Seura laskee kilpailuavustushakemuksen perusteella määräytyvän summan. Kaikkien ikäryhmien avustukset ovat samansuuruiset. Alle 20 euron avustuksia ei makseta. Seura- ja harjoituskilpailuista hyväksytään vain jonkun ratsastusseuran järjestämät kilpailut, ei siis "talli"kilpailuja tai rataharjoituksia. Kilpailuavustusta anotaan aina kuluvan kauden lopussa, eikä sitä anneta takautuvasti aikaisemmilta kausilta. Kilpailija on itse vastuussa avustuksen anomisesta.

 1. sija2. sija3. sijamuu sijoitus*

Hyväksytty
suoritus

Kansainvälinen20 €16 €12 €8 €4 €
Kansallinen15 €12 €9 €6 €3 €
Alue10 €8 €6 €4 €2 €
Seura/harjoitus5 €4 €3 €2 €1 €


 *Sijoittuneiden määrät näet kilpailusääntöjen yleisestä osasta (KS I). Kilpailusäännöt netissä SRL:n sivuilla.

Kilpailuavustusta anot täyttämällä alla olevan lomakkeen kauden 2017 kilpailusuorituksistasi. Samaan lomakkeeseen voit täyttää suoritukset useilla eri hevosilla. Palauta lomake 20.12.2017 mennessä Eijalle, osoite lomakkeessa.