Jäsenhuone|Työhuone

Sääntöinfo ke 13.3. klo 18.30

25.2.2013

Kaikki uudet kilpailijat - sääntökokeen suorittamismahdollisuus

Kaikkien ensimmäistä kertaa aluelupaa anovien ratsastajien tulee suorittaa liiton sääntökoe. Tarjoamme tähän mahdollisuuden keskiviikkona 13.3. klo 18.30 alkaen Kokonhallin monitoimitilassa. Tilaisuuden arvioidaan päättyvän klo 20. Tilaisuus on PoM:n jäsenille maksuton.

Tilaisuus on avoin kaikille PoM:n jäsenille. Ensisijaisesti tilaisuus on suunnattu uusille kilpailijoille ja heidän huoltajilleen. Myös "vanha" kilpailijat ovat tervetulleita kuuntelemaan sääntömuutoksista.

Käymme tilaisuudessa läpi SRL:n kilpailusääntöjen Yleisen osa (KS I), kouluratsastussäännöt (KS II) ja esteratsastussäännöt (KS III). Tämän jälkeen on halutessaan mahdollista suorittaa sääntökoe valitsemassaan lajissa. Osallistujia pyydetään tutustumaan etukäteen kilpailusääntöjen kolmeen ensimmäiseen osaan (KS I, KS II ja KS III), löydät ne SRL:n nettisivuilta. Huom! Emme läpikäy lainkaan "pienten" lajien sääntöjä, mutta kokeen voi suorittaa näistäkin.

Tilaisuus järjestetään vain jos siihen osallistuu vähintään 10 hlö. Ilmoittaudu etukäteen Hannalle [linkki poistettu]. Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.3.

Muiden seurojen kuin PoM:n jäsenten osallistuminen on mahdollista, jos paikkoja jää yli. Muiden seurojen jäseniltä peritään 10 € osallistumismaksu. Kysele näitä paikkoja suoraan Hannalta sähköpostilla.

Lisätietoja kilpailulupien anomisesta ja myöntämisestä täällä.


Ilmoittautumisaika on päättynyt.