Jäsenhuone|Työhuone

Kilpailulisenssit 2014

23.1.2014

Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin laitetaan kilpailulisenssiasiat kuntoon. Ne jäsenet, jotka ovat viime kaudella lunastaneet alue- tai kansallisen luvan, saavat kauden 2014 lisenssilaskun suoraan kotiin. Uudet kilpailijat voivat anoa kilpailulupaa jäsensihteeriltä (yhteystiedot). Huomaathan että PoM noudattaa liiton suositusta uusien lisenssien myöntämisessä - lue lisää asiasta täältä.

Aluekilpailijat ja kansalliset kilpailijat:

Viime kauden lisenssillä saa kilpailla helmikuun 15. päivä saakka. Tämän jälkeen tulee kilpailijalla ja hevosella olla kaudelle 2014 maksetut luvat. Hevosen vuosimaksu hoidetaan suoraan Kipaan (ohje Kipassa ja liiton ohje).

"Vanhat" kilpailijat:
1) Maksa jäsenmaksu.
2) Maksa kilpailulisenssimaksu.
3) Maksa hevosen vuosimaksu.

Uudet kilpailijat:
1) Maksa jäsenmaksu.
2) Osallistu sääntö koulutukseen (PoM:n tai vastaavan tahon)
3) Ano lisenssiä jäsensihteeriltä.
4) Maksa lisenssimaksu (saat sen kotiisi).
5) Maksa hevosen vuosimaksu.

Jotta kilpailija pystyy ilmoittautumaan kilpailuihin, tulee ratsastajan ja hevosen maksujen olla päivittynyt Kipaan. Tämä vie noin 4 arkipäivää maksusuorituksesta lukien. Näin alkuvuodesta saattaa olla ruuhkaa, joten hoida maksuasiat kuntoon ajoissa!

Seurakilpailijat:

PoM:n suosittelee lämpimästi, että jokainen seurakilpailija hankkii ilmaisen seuralisenssin. Lisenssi on maksuton ja se helpottaa huomattavasti niin ratsastajan ilmoittautumista kilpailuihin kuin seurojen työtä kisojen järjestämisessä. Seuralisenssiä varten hevosen vuosimaksua Kipaan EI tarvitse maksaa. Lue lisää tämän myöntämisestä ja hankkimisesta täältä. Jos aiot hankkia kaudelle 2014 alue- tai kansallisen kilpailuluvan älä lunasta seuralisenssiä! Näillä luvilla voi ilmoittautua myös seurakisoihin Kipassa.

Seuralisenssi hankitaan suoraan Valon nettikaupasta. Tätä varten jäsenen henkilötunnus tulee olla ilmoitettu jäsensihteerille ja löytyä seuran rekisteristä. Jos henkilötunnuksesi on ilmoitettu, voit siirtyä suoraan lisenssin lunastamiseen, muutoin ilmoita puuttuvat tiedot ensin jäsensihteerille ja sitten pääset lunastamaan lisenssiä.

 Muistathan myös seuraavat asiat: