Jäsenhuone|Työhuone

Porvoon Mustang ry:n MATCH SHOW

27.4.2016

 

TERVETULOA PORVOON MUSTANG ry:n järjestämään MATCH SHOW'HUN!
Yhteistyössä Porvoon Hevosystävien ja Porvoon Ratsutallin kanssa!


Näyttely pidetään sunnuntaina 29.5.2016 kello 9:00 Porvoossa Kokonniemen 
ratsastuskentällä. Match Show on avoin kaikille hevosille ja poneille.

Tuomarina toimii Lina Lagström 

1. Näyttelyyn otetaan 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset 22.5.2016 mennessä sähköpostitse porvoonmustang@gmail.com
Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava: hevosen/ponin nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika ja -maa, suku (isä, emä, emänisä), kasvattaja, omistaja sekä esittäjä. (myös esittäjän yhteystiedot)

2. Osallistumismaksu on 15 € hevosta/ponia kohden. Maksu hoidetaan paikan päällä kisakansliassa. Kanslia avautuu kello 8:30

3. Osallistujaluettelo pareihin jaettuna ja aikataulu ovat luettavissa PoM:n Facebook sivuilla 24.5.2016, saat halutessasi sen myös sähköpostitse. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä välittömästi!  Peruuttamatta jääneistä ilmoittautumisista peritään osallistumismaksun.

4. Näyttelyssä palkitaan BIS1, BIS 2 , BIS3, paras juniori ja senior esittäjä, paras nuori ja seniori  hevonen (alle 4v. ja yli 20v.), paras suomenhevonen, paras islanninhevonen, parhaat askellajit, parhaat jouhet ja päivän persoona. Lisäksi kaikki osallistujat saavat vähintään ruusukkeen sekä tuomareiden antaman kirjallisen arvion hevosestaan/ponistaan. BIS1-3 saavat myös pokaalit.

5. Esittäjällä tulee olla siisti, tarkoituksenmukainen asu ja kypärä. 2-vuotiaat ja vanhemmat ponit ja hevoset on esitettävä suitsitettuna kuolaimin. Myös 1-vuotiailla voi käyttää kuolaimia, mikäli esittäjä katsoo sen tarpeelliseksi. Oriin esittäjän on oltava vähintään 16-vuotias.

6. Numerolappu on suotavaa ja kiinnitetään suitsiin.

7. Näyttelypaikan osoite on Lapinniementie 14, Porvoo. Paikalla on liikenteenohjaus. Kerääthän alueelta omat jätöksesi, talikoita ym. löytyy paikan päältä.


8. Näyttelypaikalta löytyy maittava buffetti.

9. Paikalla on myös hevosagilityrata jota saa kokeilla ja harjoitella 5€:lla Kolme parasta aikaa palkitaan ruusukkeella päivän päätteeksi. Muuta toimintaa on keppihevoskisa, hevoskirppis, kärryajelu ja poniratsastusta.

 

10. Kirppispaikan voi varata samassa osoitteessa porvoonmustang@gmail.com. Paikka maksaa 5€ ja pöytä on tuotava itse. Tarvittaessa voimme hankkia pöydän, jolloin maksu on 10€.

11. Näyttelyn yhteyshenkilönä toimii Johanna Turunen, puh. 040-5088939


12. Hevosia ja poneja ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.


13. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

 

TERVETULOA!!!