Palkitut seuranjäsenet

Porvoon Mustang jakaa vuosittain vähintään neljä kiertopalkintoa syyskokouksen yhteydessä ja yhden kiertopalkinnon kevätkokouksen yhteydessä. Näiden lisäksi jaetaan mahdollisia muita palkintoja, joilla muistetaan seuranjäsenten suuria ratsastuksellisia tekoja tai hienoja suorituksia hevosten eteen

Kevätkokouksessa jaettavat palkinnot:

Seura palkitsee parhaimmat ratsastajat eri ikäluokissa ja lajeissa. Palkitseminen tapahtuu edellisen kauden rankingpisteiden perusteella. Pisteet katsotaan KIPAsta. Suurimman pistemäärän kerännyt jäsen on sen ikä- ja lajikategorian menestynein ratsastaja.

Syyskokouksessa jaettavat palkinnot:

Senioripersoona-palkinto jaetaan positiivisesta ja aktiivisesta toiminnasta seuran hyväksi. Tsemppari palkinto jaetaan uutterasta harjoittelusta ja oman itsensä kehittämisestä. Vuosittain jaetaan myös Horsemanship-pokaali yhdelle juniorijäsenelle esimerkillisestä toiminnasta hevosten kanssa. Vuoden suorittaja -palkinto jaetaan seuran jäsenelle, joka tekee merkittävimmän ratsastuksellisen teon.  Hallitus valitsee ehdotuksista palkintojensaajat. Kaikki seuran jäsenet voivat ehdottaa hyväksi havaitsemiaan henkilöitä palkintojen saajiksi.

Vuonna 2021palkitut jäsenet:

Vuoden senioripersoona: Marjo "Maukka" Savelainen

Horsemanship: Hermanni Tyni

Vuoden suorittaja: IIda-Maria Koponen

Vuoden tsemppari: Marja Mieskonen

Vuonna 2020 palkitut jäsenet: 

Vuoden suorittaja: Terhi Tyni

Vuoden senioripersoona: Susanne Lindström

Vuoden tsemppari: Tina Grönholm

Horsmanship: Aura Silventoinen