Sponsoriksi tapahtumaan

Porvoon Mustang ry on aktiivinen ratsastusseura, joka järjestää vuosittain useita kilpailuja ja tapahtumia kotikentällään Porvoon Kokonniemessä. Seuramme on tunnettu hyvästä yhteishengestä, maittavasta buffetista ja sujuvista kilpailuista, jonne moni ratsukko saapuu myös pidemmän ajomatkan päästä.

Järjestämme seura-, alue- sekä kansallisentason kilpailuja koulu- ja esteratsastuksessa, sekä muita hevosharrastukseen liittyviä tapahtumia. Parhaimmillaan Kokonniemen ratsastuskentällä kilpailupäivänä on paikalla satoja ratsukoita, heidän tukijoukkojaan, sekä katsojia. 

Etsimme kilpailuihin sponsoreita, jotka voivat olla yrityksiä miltä tahansa toimialalta. Kilpailuluokkien sponsorointi on yritykselle edullista ja vaivatonta. Saatte itse valita haluamanne kilpailuluokan vapaana olevista luokista. Vastineeksi tarjoamme yritykselle näkyvyyttä, sekä yritysesittelyn kilpailupaikalla ja seuramme sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla. Halutessanne voitte tuoda kilpailupaikalle myös mainoksenne näkyvälle paikalle. Ratsastuksen harrastajat edustavat hyvin montaa eri ammattiryhmää, joten kohderyhmä jonka mainonta tavoittaa, on hyvin moninainen. Yrityksen edustaja(t) voi halutessaan myös saapua palkintojen jakoon jakamaan palkinnot luokan päätyttyä. 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, kerromme lisää!

porvoonmustang@gmail.com