Haku on päättynyt. 

Varuboden-Osla (VBO) on suomalainen kaksikielinen osuuskauppa, joka toimii Uudenmaan rannikolla ja Ahvenanmaalla. Yli 70 000 asiakasomistajan VBO on osa S-ryhmää ja palvelee asiakkaita yli 60 toimipaikassa.

Tiesitkö, että yrityksellä on toimintaa päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, ravitsemis- ja tavaratalokaupassa? Porvoossa olet mahdollisesti asioinut Varuboden-Oslan omistamassa S-market Näsissä tai jossain paikallisessa Salessa ja kenties Porvoon Sokoksellakin.

Varuboden-Oslan tärkein tehtävä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille, sekä edistää alueellista hyvinvointia. Tämä näkyy konkreettisesti esimerkiksi työntekijöiden tyytyväisyyttä mitatessa, sillä Varuboden- Osla on jo neljättä vuotta peräkkäin yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Ps. Porvoon keskustaan on avattu Varuboden-Oslan omistama ravintola Amarillo maaliskuussa 2024, joko olet käynyt kokeilemassa? 

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag tukee yhtä (1) Porvoon Mustang Ry:n täysjäsentä tarjoamalla 250€ arvoisen stipendin, jonka stipendin saaja voi käyttää kattamaan valmennus- ja kilpailukuluja.

Stipendiä voit hakea lähettämällä meille avoimen hakemuksen sähköpostitse 6.5.2024 klo 23:59 mennessä osoitteeseen porvoonmustang@gmail.com

Hakemuksessa tulee olla lyhyt esittely itsestäsi, hevosharrastuksen tavoitteesi kaudelle 2024, sekä mahdollinen valmennus- tai kilpailukalenteri, johon aiot tukea käyttää.

Porvoon Mustangin hallitus valitsee hakijoiden joukosta sopivimman ehdokkaan ja tarkistaa jäsenyyden.

Ehtona stipendin saamiselle on VBO:n mainitseminen omassa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #VBO #Varubodenosla, valmennusten- ja kilpailujen yhteydessä jotka rahoitetaan stipendistä saadulla tuella.